Четвер, 25.04.2024, 13:17

Федерація легкої атлетики Рівненщини  

Неофіційний сайт 

| RSS
Меню сайту
Результати





Опитування
Чи потрібен офіційний сайт Федерації легкої атлетики Рівненської області?
Всього відповідей: 214
Міжнародні змагання






Форма входу
Головна » 2009 » Квітень » 17 » «Золото» і «бронзу» привезли з чемпіонату рівненські кросмени.
«Золото» і «бронзу» привезли з чемпіонату рівненські кросмени.
01:36
nullЗ двома нагородами Зимового чемпіонату України з кросу повернулися з Херсонщини легкоатлети Рівненської області. В змаганнях, які відбувалися 26 та 27 березня в місті Цюрупинськ (Херсонська обл.) перемогу на дистанції 2000 метрів здобула Мар’яна Грабовська. На відрізку в 10 кілометрів рівнянин Юрій Гичун виборов «бронзу».
Успішними для рівненських кросменів видалися минули вихідні. На щорічному чемпіонаті України з кросу, який традиційно відбувався в Херсонському Цюрупинську відразу двоє наших спортсменів долучилися до розподілу медалей. 
«Золото» на дистанції 2 кілометри виборола Мар’яна Грабовська (тренер Діана Грабовська). Вихованка СДЮШОР з легкої атлетики «Авангард», яка минулоріч стала призеркою в командному заліку на школярському чемпіонаті Європи з кросу, впевнено обігнала своїх основних суперниць. Здолавши відрізок у 2000 метрів складною дистанцією за 7 хвилин і 10 секунд, Мар’яна аж одинадцять секунд виграла в своєї найближчої переслідувачки – Марії Павлишиної. Сама ж Мар’яна Грабовська, яка зовсім нещодавно виконала норматив кандидата у майстри спорту України в бігу на 800 метрів, зізналася, що попри те, що дві-три її сильні суперниці були відсутні на старті, на чемпіонство не очікувала: 

- З погодою в дні змагань пощастило. Було тепло. Траса бігу – важка. Всі кажуть, що найважча траса для кросу – в Кіровограді, але для мене особисто ця була ще важчою. В Цюрупинську майже скрізь пісок, там не біжиш а топчешся на місці. Із сильних суперниць, щоправда не всі приїхали. Чимало мої опоненток зараз на навчально-тренувальних зборах, тому і не змогли прибути на змагання. На перше місце, відверто, не очікувала. Не могла подумати, що буду першою, однак тому перемога для мене є вдвічі приємнішою. Прикро, щоправда, що під час бігу зазнала ушкодження – підвернула ногу. Травма не дуже складна, але декілька тренувань пропустити все ж доведеться. Думала, що результат буде кращим, але на кросі час – не головний. Важливе – місце, яке займаєш. Наступними змаганнями, в яких братиму участь буде, швидше за все, «Кубок Рівного». Там бігтиму 800, або 1500 метрів. Далі, аж до червня, стартів, здається, не буде. Готуватимуся до чемпіонату України.

null

Вдало провів забіг на дистанції 10 кілометрів і рівнянин Юрій Гичун.null Підопічний тренера Ярослава Нечипорця здолав п’ять кіл по два кілометри за 32 хвилини і 36 секунд. Юрію цього часу вистачило, щоб посісти третє місце на змаганнях. Досвідчений рівненський марафонець на фініші однією секундою поступився швидкісному волинському атлетові Олександру Романюку. Але Гичун зумів вирвати «бронзу» в Михайла Богданова. Останньому лише митті не вистачило до призового місця, яке закріпив за собою рівнянин.

Сергій Ющишин



Переглядів: 799 | Додав: Rom@shka | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 3
3 я  
0
ні, крос - це неолімпійська дисципліна....

2 Анюта  
0
А ти що хочеш себе в кросі спробувати??? lol tongue

1 Vovanz  
0
Крос це не олімпійська дистанція ?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Друзі сайту













Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz