Субота, 20.04.2024, 10:51

Федерація легкої атлетики Рівненщини  

Неофіційний сайт 

| RSS
Меню сайту
Результати





Опитування
Чи потрібен офіційний сайт Федерації легкої атлетики Рівненської області?
Всього відповідей: 214
Міжнародні змагання






Форма входу
Головна » 2009 » Лютий » 22 » Рівненщина на чемпіонаті у Львові знову зі сріблом?
Рівненщина на чемпіонаті у Львові знову зі сріблом?
18:35
Близько двадцяти нагород різного ґатунку вибороли нещодавно на Регіональному чемпіонаті України з легкої атлетики юні спортсмени Рівненщини. Команду області на турнірі представляли чотири команди – Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Рівненська ОДЮСШ «Колос», СДЮШОР з легкої атлетики «Авангард» і Костопільський обласний ліцей-інтернат спортивного профілю. Виступи усіх команд можна оцінити, як успішні.

Регіональний чемпіонат України у Львові став другим випробуванням для юних атлетів нашого краю, яке відбувалося протягом одного тижня у місті Лева. Цього разу на змагання збирали легкоатлетів з семи областей західної України 1994 року народження та молодших. 
У спринті добре себе показали бігуни ОДЮСШ та КОЛІСПу. Вихованка Костопільского спортінтернату Альбіна Санжаровська (тренери Степан Янчук та Світлана Кожарко) виборола відразу три нагороди. На дистанції 60 метрів з бар’єрами вона була кращою, а на відрізках у 60 метрів та на двохсотметрівці фінішувала відповідно другою та третьою.
Підопічний Наталії Чулаєвської Дмитро Каліш (ОДЮСШ) був двічі на «срібній сходинці» п’єдесталу. «В призах» Дмитро був на дистанціях 60 та 200 метрів. Ще один вихованець Наталії Чулаєвської Сергій Смірнов був на шістдесятметрівці першим. Його час на фініші – сім секунд і дві десятих. 
Вихованка СДЮШОР з легкої атлетики «Авангард» Катерина Климюк (тр. Валерій Дубич) перемогла на дистанції 400 метрів серед дівчат. Два кола у львівському манежі «СКА» Катерина здолала за одну хвилину, дві секунди й 6 десятих. Другою на фініші була підопічна тренера Володимира Захожого Катерина Стрілець.
Серед юнаків на чотирьохсотметрівці найкращим на змаганнях був Роман Савчук (ОДЮСШ «Колос»). Підопічний тренера Михайла Романчука зумів ще й перемогти на дистанції 1500 метрів. Час Романа на фініші – 4.28,3.
 

На ще одній «середній дистанції» - 800 метрів, вихованка Ірини Нечипорук і Рівненської ОДЮСШ Катерина Близнюк прибігла третьою. 
Високі місця на регіональному чемпіонаті були показані юними рівненськими стаєрами. На найвищу сходинку п’єдесталу в бігу на 2000 метрів з перешкодами піднявся Ігор Стахнюк (тр. Петро та Валерій Дітлашки). Вихованець Костопілського спортінтернату пробіг відрізок у 2 кілометри з бар’єрами за 7 хвилин, 13 секунд і 4 десятих. Ще один вихованець КОЛІСПу і тренерів Петра та Валерія Дітлашків Андрія Тарасюк фінішував на дистанції 3000 метрів на «бронзовій позиції». Першим же на дистанції в 3 кілометри став підопічний Володимира Захожого Юрій Петрук (СДЮШОР). Юрій пробіг складний, довгий відрізок за 10 хвилин і 3 секунди. 
На дистанції 3000 метрів, але у дівчат рівних не було рівнянці Наталії Прищепі (ОДЮСШ «Колос»). Вихованка Михайла Романчука пробігла відрізок за 10 хвилин і 44 секунди. 
У технічних видах найкраще зі спортсменів Рівненщини себе показала Іоланда Шавієр (тр. Ярослав Алембіта). Атлетка ОДЮСШ у потрійному стрибку продемонструвала результат 11 метрів й 27 сантиметрів. У стрибку в довжину серед юнаків вихованець КОЛІСПу Ігор Васевич з результатом 5 метрів і 39 сантиметрів був другим. А штовхальниця ядра Дарія Жук (СДЮШОР), закинувши снаряд вагою 4 кілограми на 7 метрів і 90 сантиметрів, виборола срібну нагороду чемпіонату.
За підсумками змагань збірна Рівненщини посіла серед семи областей другу сходинку. Наші легкоатлети набрали 16354 бали. На шістсот пунктів більше в лідера – команди Львівської області. 
В регіональній першості України серед ДЮСШ та СДЮШОР непогані результати продемонстрували і спортшколи області. Так, Рівненська ОДЮСШ була третьою серед 37 спортшкіл свого типу. В СДЮШОР з легкої атлетики «Авангард» - перша позиція серед дитячих шкіл олімпійського резерву.  

Сергій Ющишин


Переглядів: 913 | Додав: Rom@shka | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 3
3 131kg  
0
ага .... cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool

2 Eiforia  
0
хароші у нас перспективні спорсмени... якшо будуть і далі тренуваться =)

1 athlete  
0

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту













Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz