Четвер, 28.03.2024, 17:59

Федерація легкої атлетики Рівненщини  

Неофіційний сайт 

| RSS
Меню сайту
Результати





Опитування
Чи потрібен офіційний сайт Федерації легкої атлетики Рівненської області?
Всього відповідей: 214
Міжнародні змагання






Форма входу
Головна » 2009 » Лютий » 11 » Рівненщина на регіональному чемпіонаті України була другою!
Рівненщина на регіональному чемпіонаті України була другою!
00:47
nullБлизько трьохсот спортсменів із восьми областей західної України взяли участь в Регіональному чемпіонаті країни серед легкоатлетів 1992 року народження та молодших. Усі спортсмени на турнірі, який проходив 5 лютого в львівському манежі СКА, представляли команди ДЮСШ та СДЮШОР своїх областей. Успішно брали участь в цьому старті й атлети Рівненщини.  

Переможним дублем на змаганнях відзначилася Олена Колесниченко (тренер Вадим Подолянко). Вихованці обласної ДЮСШ не було рівних на дистанціях чотириста метрів та 60 метрів з бар’єрами. Останню дистанцію Олена здолала за 8 секунд і 8 десятих.


Високий результат на дистанції 800 метрів (2.15,3с) серед дівчат продемонструвала Мар’яна Грабовська  (СДЮШОР, тр. Діана Грабовська). Відповідно на змаганнях в спортсменки перша позиція. 


Таке ж місце посіла й легкоатлетка ОДЮСШ Іоланда Шавієр (тр. Ярослав Алембіта). В потрійному стрибку рівнянка показала результат 11 метрів й 29 сантиметрів. На найвищу сходинку п’єдесталу в чемпіонаті піднялася атлетка СДЮШОР «Авангард» Світлана Васильчук. У вправі штовхання ядра, спортсменка запустила свій снаряд на 19 метрів й 64 сантиметри. Цей результат лише трішки випередив ті цифри, які показала вихованка Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю (КОЛІСП) Юлія Яковчук. Підопічна Степана Янчука та Світлани Кожарко посіла другу позицію -10.48см.
Ще одна представниця КОЛІСПу Альбіна Санжаровська (тр. Степан Янчук та Світлана Кожарко) опинялася двічі на «бронзовому п’єдесталі». Стартувала юна спринтерка на дистанціях 60 та 200 метрів.
Успішним можна назвати виступ на регіональному чемпіонаті й юнаків із Рівненщини. Так, двічі на змаганнях тріумфував рівнянин Роман Лук’янчук. Вихованцю ОДЮСШ і тренера Олега Машанєнкова не було рівних на дистанціях 60 та 200 метрів. Результати атлета на фініші – 6, 9 і 23,0 відповідно.
Срібну медаль в штовхані ядра серед юнаків виборов Віталія Мамай (СДЮШОР, тр. Олег Зуєв). Спортсмен продемонстрував результат 15 метрів й сім сантиметрів. Більше ніж на півметра в цій дисципліні змагань від Віталія відстав його колега із КОЛІСПу Сергій Бортник. Підопічний Степана Янчука та Світлани Кожарко штовхнув снаряд на 14.35см і завершив турнір третім.
Бронзові нагороду чемпіонату вибороли ще чотири легкоатлети Рівненщини. Троє з них представники Костопільського інтернату. Олег Кухарчук (тр. Степан Янчук та Світлана Кожарко) пробіг 400 метрів за 54 секунди й 3 десятих. Ще один спортсмен, який посів 3 місце - Тарас Поліщук у стрибках в довжину показав 6 метрів й 17 сантиметрів. Вихованець КОЛІСПу й тренерів Петра та Валерія Дітлашків Артур Тимощук на стаєрській дистанції 3000 метрів продемонстрував результат 9 хвилин, 23 секунди й 1 десята. В нього також бронза. Цю ж позицію у старті посів і спринтер ОДЮСШ Сергій Ковальчук (тр. Борис Чулаєвський). Він здолав відруцзок у 200 метрів за 24,1с.
За підсумками змагань збірна команда Рівненської області зайняла високе друге місце, незначно поступившись лише господарям турніру – команді Львівщини. В активі наших спортсменів 18 тисяч 427 очок, в той час як у львів’ян, буквально, на триста вісімдесят пунктів більше. 
Вдало виступили й команди спортшкіл, які репрезентували наш край. СДЮШОР серед спортивних осередків свого типу була першою. Таку ж позицію посіла й команда обласної ДЮСШ. 
Оцінку виступу спортсменів області на регіональному чемпіонаті України дав тренер ОДЮСШ Олег Машанєнков:

- Виступила команда непогано. Думаю, що для деяких спортсменів з області в цьому році є перспектива відібратися в юнацьку збірну команду України на чемпіонат світу серед юнаків. Все в нас, як завжди, впирається у відсутність умов для тренувань зимою. Якби були умови для роботи, то, я думаю, що перспективу їхати на чемпіонат світу мали б не 2-3 спортсмени, а значно більше.  

Сергій Ющишин



Переглядів: 1363 | Додав: Rom@shka | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 151 2 »
15 131kg  
0
Згідний ..... cool

14 athlete  
0
В нас вільна країна і ми можемо говорити і писати все, що хочемо..., якщо робимо все це на не офіційному рівні, тобто на такому сайті як цей... biggrin biggrin biggrin

13 Eiforia  
0
smile

12 131kg  
0
Ну і нехай читають .... і нехай собі знають що - " Неодні вони нелюбдлять цього єврея , жида , ............ " angry angry biggrin cool cool cool

11 Rom@shka  
0
Хтось думає шо ваші повідомлення можуть читати тренери)
wink wink wink

10 athlete  
0
Може і так. Як каже наш місцевий класик Борис Чулаєвський : "Хто не курит и не пет - результата не дает!!!" bash bash bash bash

9 131kg  
0
Да неслухай ти його ..... бухай , кури , .........................................
......................... ы буде тобы резцльтат =) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

8 athlete  
0
МАряна, все буде норма. ти тільки працюй. да, результати в Києві серйозні були показані, ти б зі своїм була б там 4, але ж бігла, то сама!!! Працюй і все в тебе вийде...

7 Eiforia  
0
2 Arthur Lidyard

6 Eiforia  
0
еххх якби ж то)

1-10 11-15
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту













Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz